Stopařův průvodce Galaxií. Restaurant na konci vesmíru. 2. /

V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat, přičemž se opět něco přiučíme o historii a místopisu naší Galaxie, a také o gramatice pro cestovatele v čase....

Celý popis

Hlavní autor: Adams, Douglas, 1952-2001
Další autoři: Hollanová, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
English
Vydáno: Praha : Argo, 2008
Vydání: Vyd. 4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Záměl

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
200003602151 3602151 B
ZAM-B (in-stock)
(unknown) Dostupné