Ženy milující - Lawrence, D. H. 1885-1930 (Klokan (Alpress), 2004)
Společensky podbarvený román zachycuje v příběhu dvou mileneckých párů myšlenkové proudy a životní pocity lidí v prvních desetiletích 20. století.